Designertorg

For første gang inviterer julemarkedet til et eget designertorg. Midt i sentrum i Lauvsnes møblers gamle lokaler vil designere flytte inn for anledningen og presentere sine lekreste kolleksjoner.

Her vil du finne:

Åse Strand

Åse Strand lager de fleste plagg i kun ett eksemplar. Åse lager både hatter, hårpynt, strikkede plagg, kåper med mer. Hun vil vise frem sine spennende kreasjoner siste helg under julemarkedet. I mens kan du bli bedre kjent med hennes arbeider på nettsiden hennes.

???????????????????????????????

Undring skaper feminine og behagelige plagg. Bak merkenavnet Undring står designeren Gry Helen Eriksen. Gry Helen er opptatt av at plaggene hun skaper har flere bruksmuligheter. På designertorget kan dere treffe Gry Helen siste helg under julemarkedet. I mens kan dere blir bedre kjent med henne på hennes nettside.

 

Anne Karin Rosengren_web

Anne Karin Rosengren lager klær av både brukte og nye materialer av god kvalitet. Hun bruker med naturmaterialer som lin, silke, ull, skinn og brukt bomull. Tanken på at man kan gi nytt liv til noe som ellers blir kastet er viktig for Anne Karin. Hennes kjoler og andre kreasjoner er alle helt unike, ingen er like. Anne Karin er å treffe på designertorget alle dager i julemarkedets åpningstid.

 

Burugla

Burugla syr klær til både små og store jenter. Burugla heter egentlig Rigmor Aardalen og holder til i Son, men i anledning julemarkedet kan du treffe henne på designertorget den siste helgen. Før den tid kan du se flere av hennes produkter på Epla.


omama_hvit_kaape_0048

Edel Design  er i alle ledd bygd opp med omtanke for etikk, miljø, samfunn og personlig velvære. Klærne kan trygt bæres med stolthet og er ment å gi deg glade dager og oppturer i massevis. Edel Design er å treffe på designertorget den første helgen i julemarkedet. Bak Edel Design står designeren Edel Urstad. Se mer på hennes nettside.

 

??????

Elvira har bruksklær for hverdagene, som du kan føle deg vel i og litt «pyntet» i. Målgruppen er jenter som kan betegne seg som dressert bohem, den beste, den bestemte, den blonde, den brune, den bekledde, den bereiste, den beskjedne… Med andre ord for jenter flest! Eli Orvan står bak Elvira og hun kan du treffe på designertorget den første helgen i julemarkedet. Se mer på hennes nettside.

 

thick-wooljacket-short-detailcreme

Gullhild benytter ull i ulike tykkelser i sine kreasjoner. Bak navnet Gullhild står Gunnhild Bjørshol som liker å benytte seg av deltajer i gull, som tråd, maling og accesorier. Se mer på hennes nettside. Gunnhilds kreasjoner er å se på designertorget den første helgen av julemarkedet.

 

i76962691__szw1280h1280_

Lun er en liten småskalaprodusent hvor produkter lages av naturlige materialer som ull, tre, glass og stein. Lun står på designertorget første helg under julemarkedet. Bak Lun står Janne Nylander. Les mer på hennes nettside.

 

rosa blonde skj bluse med knyting - Copy

Natasha Borgli er inspirert av første halvdel av det 20-århundre. Hun tar i bruk gamle teknikker og detaljer og setter dem inn i en moderne setting for den moderne kvinnen. Les mer om Natasha på hennes nettside. Natasha er tilstede på designertorget første helg av julemarkedet.

 

Se_min_kjole_utsnitt_web

Se min kjole har en leken, fargerik og retroinspirert design. Plaggene er som oftest «one of a kind». Designet og redesignet av både nye og gamle tekstiler. Fasongen er tidløse og dekoren har gjerne en humoristisk snert. Bak Se min kjole står Helga Solbakken, hun står på designertorget alle dager i julemarkedet. Les mer på hennes nettside.

Designtorget er åpent i Julemarkedets åpningstider.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: